Over mij…

Graag had ik u nog eens wat meer verteld over mijzelf…
Ik ga niet te veel in detail gaan maar om een lang verhaal kort te maken. Computers ja met alles erop en eraan zijn mijn grote passie en hobby. Ik ben Hendrik Van Marcke en dit is een foto van enkele jaren terug, nu ben ik wat ouder geworden haha.

 

Dit ben ik enkele jaren terug

Dit ben ik nu anno 2018, een heel pak zwaarder dan vroeger en bijna alle tanden kwijt en een brilletje hahaha er is wat werk aan mijn gezondheid maar we zien wel hoe dit verhaal afloopt… maar nu ben ik toch al 55 jaar geworden tijdens dit schrijven.

Dit ben ik in 2018

De passie voor computers is nog altijd groot en ik sta op het moment van dit schrijven (oktober 2018) in volle verwachting op de uitgifte van een heel nieuwe Zorin OS die laat deze herfst zal uitkomen.

Ik woon in Zomergem niet zo heel ver van Gent in Oost-Vlaanderen In België, gelukkig getrouwd met Viviane en ik ben computer technicus van opleiding.

Ik heb verschillende opleidingen gedaan en dit is mijn fel begeerde getuigschrift van de VDAB (Vlaamse dienst voor arbeidsbemiddeling)

Mijn getuigschrift als pc-technicus

Ik heb veel van de wereld gezien tussen lijntjes hahaha, ik bedoel met tussen lijntjes dat ik van beroep tankwagen chauffeur ben geweest zo’n dertig jaar en veel witte lijnen heb gezien op de baan.

Dit was mijn tankwagen…

mijn trekker Renault 450

Daarmee reed ik rond in België, Nederland en Frankrijk.

En dit is mijn ADR getuigschrift… dit heb je nodig als je met gevaarlijke stoffen rond rijd.

Mijn ADR getuigschrift

Mijn hoofd computer is nu een zelf in elkaar geassembleerde computer met een Intel i5 processor en 3 GHz snelheid, 16 GB RAM geheugen en 64-bit Windows 7 besturingssysteem, daarnaast heb ik nog een laptop van Acer waarop ik Zorin OS 12.4 heb geïnstalleerd en heb ik in de computer werkkamer nog verschillende desktops staan van verschillende pluimage.

Ik ben nog niet zo lang bezig met Linux, en ben in 2011 begonnen met Linux Mint maar miste het Windows uitzicht van Windows 7 dus ben ik op zoek gegaan naar een distro die bij mij paste en het werd in 2012 Zorin OS 6 Core en later dan weer Zorin OS 8 Core enzoverder… met vallen en opstaan heb ik Zorin OS leren kennen en nu zitten we toch al aan Zorin OS 12.4.

Waarom ik er dan een website en een forum heb aan besteed is gewoon het feit dat Zorin OS niet in het Nederlands bestond en dat vond ik nou echt zonde voor zo’n goed besturingssysteem.
Voor mij is Zorin OS nu het allerbeste besturingssysteem ter wereld.